Click&Collect

Altres serveis

Amb el servei Click&Collect pots fer la compra per internet i recollir-la al botiga que tu triïs. Si els productes adquirits són d'un mateix departament, podràs recollir-los en el propi departament de venda de la mercaderia (o, si ho prefereixes, en el punt de recollida Click&Collect - Carta de compra).

Si la comanda es compon d'articles de diversos departaments, ho prepararem tot perquè la recullis en el punt de recollida Click& Collect - Carta de compra. Click&Collect és un servei gratuït*, pensat per ajudar-te. Si no tens temps per anar de compres, tria entre milers d'articles a la nostra web i simplement vés al botiga a recollir la comanda; nosaltres t'avisarem quan estigui preparada.

Pots recollir-la personalment amb el teu DNI (o document d'identificació) o una altra persona en el teu nom, en aquest cas haurà de portar una fotocòpia del teu DNI (o document d'identificació) i una autorització signada. Si la teva compra és d'un article de moda i la reculls en la pròpia planta, podràs emprovar-te la peça allí mateix si així ho desitges. Si et convenç, te l'emportes. Si no, la pots retornar en aquell mateix moment o canviar-la per una altra.

Si tens algun dubte sobre el servei Click& Collect, escriu-nos a clientes@elcorteingles.es o truca'ns al 902 119 368.  

*Sempre que la recollida sigui a El Corte Inglés. Si la recollida és al Supercor, el cost del servei és d'1 €.

On trobar-ho: