Food Hall: Le Bistroman

Gourmet Experience

Amb una decoració càlida i informal -obra de l'estudi Cuarto Interior -, un horari ininterromput i una carta versàtil que permet des d'esmorzar fins a prendre les primeres copes de la nit. Le Bistroman recrea a Marbella la màgia de l'autèntic bistró francès. A la seva carta hi ha ostres, escargots, musclos, diversos patés i quiches per a compartir o picar entre hores; plats tradicionals francesos -com el llenguado Meunière, l'steak tartar o el Croque Monsieur i els clàssics plats du jour fora de carta, a més d'un apartat de sushis, sashimis i niguiris en al·lusió a la trajectòria professional de l'artífex del local,  Miguel Ángel García Marinelli, que és el director dels restaurants asiàtics Tse Yang, Café Saigón y Tse Yang Dim Sum Club. Completen l'oferta els seus croissants i els ous benedict que triomfen a l'esmorzar, gofres i crêpes a l'hora del berenar i una carta de vins amb referències 100% franceses -de Burdeus, Borgonya, Champagne i altres menys conegudes-, molts d'elles disponibles per prendre copes.